Már e-könyvben is olvashatóak az ifjúsági regényeim

Nagy-nagy öröm, hogy már e-könyvben is kaphatóak az ifjúsági regényeim! Hogy kedvet hozzak a köteteimhez, máris mutatok két nagyon kedves, érdekes kritikát! Jó olvasást Nektek!

Az osztály vesztese

“A regényben, ahogy a valóságban is, mindegyik gyerek máshogy éli meg, mást tapasztal, noha a tények ugyanazok. És mindnyájuknak megvan a maga baja. A csonka családban élő, a nehéz körülmények között élő, a problémás, a gazdag szülők gyereke vagy épp a cigány – mind itt van, mégsem érzem erőltetett felsorolásnak, talán azért, mert tényleg mindegyikből van minden osztályban, és igen, mindenki más, de ahogy Wéber Anikó ezt bemutatja, az a valami. Ez a regény sava-borsa, hogy ki-ki a saját hangján szólal meg, a sárkányos fantáziavilágba menekülő osztálytárstól addig, aki évente más iskolába jár, mert a családja folyton költözik.”

http://ekultura.hu/2019/09/09/weber-aniko-az-osztaly-vesztese?fbclid=IwAR02gCENiwrcxRmat87vXdPjyVGP7fr4KAaB_WPgzobiZf13Ggk5zxytvnI

Cseresznyeliget titka

“A Cseresznyeliget titka hiába operál mesei elemekkel, egyáltalán nem az, inkább egy könnyed, vicces kalandregény egy leheletnyi krimiszállal. Az olvasó könnyen bele tudja képzelni magát a szereplők helyébe, hiszen Wéber Anikó a legtöbbünk számára ismerős élethelyzeteket teremtett. Nagyon tetszett, hogy a kiskamaszok olyan aktuális problémákról is olvashatnak, mint a szegénység vagy a közösségi média nyomása. Bár a Pagony Kiadó az Abszolút könyveivel a 9-12 éves korosztályt célozza meg, felnőtt fejjel is sikerült elmerülnöm a történetben. Már az első oldalak olvasása alatt visszahozta számomra a saját gyerekkoromat, újra ott ültem a nyári melegben nagymamámék almafáján és olvastam.”

https://konyvparfe.blog.hu/2019/09/28/weber_aniko_cseresznyeliget_titka

 

Kiemelt fotó: Pixabay

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.