Megjelent a történelmi regényem!

A főszereplőim két diák a 21. századból, akik egyik napról a másikra kiszakadnak a megszokott valóságukból, és egy számukra ismeretlen, új terepen kell kipróbálniuk magukat. Ahhoz, hogy sikerrel járjanak, össze kell fogniuk, jobban meg kell ismerniük egymást és magukat, bátornak kell lenniük és kitartónak. A regényt írva még nem gondolhattam, hogy amikor az olvasóim, diákok, szülők, pedagógusok kezükbe veszik a könyvemet, hasonlóan a szereplőimhez, épp egy új valóságot, addig ismeretlen élethelyzetet próbálnak belakni. Remélem, erőt meríthetnek a hőseimből, akik igyekeznek megmenteni egy elrabolt fiút és megakadályozni egy merényletet.

Viktória és Kristóf 1867-be Pest-Budára érkeznek. Kinyomoznak egy rejtélyes bűntényt, megpróbálják leleplezni az ellenállók titkos szervezkedését és megmenteni hazánkat. Velük tartva ti is részt vehettek Ferenc József megkoronázásán, találkozhattok Sisivel, Deák Ferenccel és Andrássy Gyulával. Táncolhattok bálon, vacsorázhattok arisztokraták estélyein, és megnézhetitek, milyen volt az akkori Városliget, Duna-part, Korona Kávéház. De eltöprenghettek azon is, jó volt-e a kiegyezés az országunknak, és létezett-e más, jobb lehetőség.
Remélem, találkozunk a megteremtett, közös világban!

Ha te is szereted a történelmi regényeket és a kosztümös filmeket…
Ha szívesen visszautaznál 1867-be…
Ha szeretnél találkozni Erzsébet királynéval, Andrássy Gyulával, Deák Ferenccel…
Ha megnéznéd, milyen volt akkor Pest-Buda, és szívesen sétálnál a korabeli rakparton, a Városligetben, a Váci utcán…

Ha betérnél a Korona kávéházba vagy Kugler Henrik cukrászdájába…
Ha szívesen lennél vendég egy magyar arisztokrata családnál…
Ha kinyomoznál egy bűntényt, elmennél bálba, megtanulnál lőni…

akkor biztosan szeretni fogod az új regényemet, Az ellenállók vezérét.

A könyvet nemcsak a könyvesboltokban tudjátok megvenni, de meg is rendelhetitek a Pagony webboltjában (https://www.pagony.hu/termekek/az-ellenallok-vezere), a Bookline, Libri vagy Líra webáruházában.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.