Megjelent a legújabb meseregényem!

Boldogság: megjelent a legújabb meseregényem! Arról szól, milyen érzés, amikor az osztályközösségben nem találjuk a helyünket, és kilógunk a sorból.
Tanárként sokszor tapasztaltam, hogy átlagos diákok nem léteznek. Mindenki külön egyéniség különleges képességekkel. Vannak azonban, akik így is kilógnak a sorból, és azt élik meg, hogy diáktársaik és tanáraik úgy tekintenek rájuk, mintha űrlények lennének. Miért lehet ez? És hogyan válhatnak ők is a közösség szeretett és megbecsült tagjává? Ezzel foglalkozom ebben a meseregényben.
A történet főhősei találkoznak a fekete pont szörnyével is. Kiderül, milyen az, amikor hiába igyekszünk piros pontot gyűjteni, csak egy fekete pont tulajdonosai lehetünk.
Marcival, a főszereplővel már találkozhattatok a korábbi Marci-könyveimben – a Most én olvasok! sorozatban. Marcinak most, másodikos diákként is az a feladata a legvidámabb osztályban, hogy segítsen a bánatos diáktársainak, és mindenkit felvidítson. Vajon hogyan sikerül legyőznie a fekete pont szörnyét? És segíthet-e az osztályba érkező új diáknak, akit eleinte mindenki furának tart, és senki sem kedvel? Hogyan lesznek barátok? Erről is mesélek a könyvben, amiből a csillagászat és a kaland sem hiányozhat!
Arra törekedtem, hogy a meseregény könnyen, akár egyedül is olvasható legyen az alsós diákoknak, de felolvasva is izgalmas lehet az óvodás és elsős gyerekeknek.
Kapható a könyvesboltokban, és megrendelhető a Pagony oldalán: https://www.pagony.hu/…/marci-es-merkur-urleny-az…, valamint a könyvesboltok webboltjában (többek között: Bookline, Líra, Libri) is.
Tartsatok Marcival, Merkúrral és a legvidámabb osztállyal!
A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Wéber Anikó MARCI ÉS MERKÚR URLÉNY AZ OSZTÁLYBAN 1 Rátkai RátkaiKornél rajzaival”

 

 

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.