Megjelent a legújabb meseregényem!

Milyen érzés, amikor az osztályközösségben nem találjuk a helyünket, és kilógunk a sorból? Erről szól az új regényem, a Marci és Merkúr – Űrlény az osztályban.

Tanárként sokszor tapasztaltam, hogy átlagos diákok nem léteznek. Mindenki külön egyéniség különleges képességekkel. Vannak azonban, akik így is kilógnak a sorból, és azt élik meg, hogy diáktársaik és tanáraik úgy tekintenek rájuk, mintha űrlények lennének. Miért lehet ez? És hogyan válhatnak ők is a közösség szeretett és megbecsült tagjává? Ezzel foglalkozom ebben a meseregényben.

A történet főhősei találkoznak a fekete pont szörnyével is. Kiderül, milyen az, amikor hiába igyekszünk piros pontot gyűjteni, csak egy fekete pont tulajdonosai lehetünk.

Marcival, a főszereplővel már találkozhattatok a korábbi Marci-könyveimben – a Most én olvasok! sorozatban. Marcinak most, másodikos diákként is az a feladata a legvidámabb osztályban, hogy segítsen a bánatos diáktársainak, és mindenkit felvidítson. Vajon hogyan sikerül legyőznie a fekete pont szörnyét? És segíthet-e az osztályba érkező új diáknak, akit eleinte mindenki furának tart, és senki sem kedvel? Hogyan lesznek barátok? Erről is mesélek a könyvben, amiből a csillagászat és a kaland sem hiányozhat!

Arra törekedtem, hogy a meseregény könnyen, akár egyedül is olvasható legyen az alsós diákoknak, de felolvasva is izgalmas lehet az óvodás és elsős gyerekeknek.

Kapható a könyvesboltokban, és megrendelhető a Pagony oldalán:

https://www.pagony.hu/termekek/marci-es-merkur-urleny-az-osztalyban

valamint a könyvesboltok webboltjában (többek között: Bookline, Líra, Libri) is.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.