Erzsébet királyné kutatója ajánlja a mesekönyvemet

“A Hanga régi karácsonyai amellett, hogy gondolatvezetését tekintve is egyedi, megfelel a modern kori gyermekirodalmi elvárásoknak, ugyanakkor vissza is hozza a régi karácsonyok hangulatát. A mai gyerekek rácsodálkozhatnak arra, hogy van élet a televízión, a tableten, a telefonon és a videójátékon kívül is. Manapság sok gyereknek kerül valamelyik a fa alá, azonban e könyvet olvasva most a szereplőkkel megtapasztalhatják az ajándékozás örömét is, hiszen a jelenetek kimondatlanul közvetítik azt a tartalmat, hogy legalább annyira jó adni, mint kapni, ha az adás szívből jön” – írja az oldalán Káli-Rozmis Barbara, Erzsébet királyné kutatója a Hanga régi karácsonyai című mesekönyvemről.

A teljes cikket a TUMAG Magazin oldalán olvashatjátok el:

Egy könyv, amely elhozza mindenkinek a karácsonyi varázslatot

 

Káli-Rozmis Barbara munkáira a Hanga régi karácsonyai írásakor is támaszkodtam, amikor Erzsébet királyné és Mária Valéria karácsonyáról írtam mesét.

Több mint másfél évtizede kutatja Erzsébet császárné-királyné életét, és a témában rendszeresen publikál magyar és angol nyelvű cikkeket saját rovataiban. Emellett Erzsébet és környezete életével foglalkozó könyveket szerkeszt és lektorál, előadásokat tart, és a YouTube csatornáján különböző érdekességeket, kutatásokat oszt meg Erzsébettel kapcsolatban.

Írásait megtaláljátok az Erzsébet királyné – Empress Elisabeth Facebook-oldalon is.

A képen balról jobbra: Czédly Mónika, Erzsébet királyné ruhái reprodukcióinak hiteles készítője, Vilman Melinda, a királyné egyik megszemélyesítője és Káli-Rozmis Barbara, Erzsébet királyné kutatója

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.