Megérkezett a hatodik ifjúsági regényem!

Igazi karantén-regény lett, hiszen akkor született meg a témája, amikor tavaly tavasszal szinte sehova sem mehettünk, és hetekig otthon ültünk. Akkor úgy éreztem: megállt az idő… Nincs igazi tavasz, nem múlnak a napok, nem folyik tovább az igazi élet. Csak ÚGY teszünk, mintha élnénk, csak eljátsszuk a hónapok és évszakok múlását.

Ezt az érzést szerettem volna kiírni magamból, ezért a két főhősöm, Réka és Dávid egy napon arra ébrednek, hogy megállt az idő. Mindig ugyanaz a szerda ismétlődik. Ráadásul erről csak ők ketten tudnak. Dávid épp otthon lábadozik egy betegségből, míg az osztálya távol kirándul. Csütörtökre érnek haza, ezért Dávid alig várja, hogy elérkezzen a csütörtök, amikor végre újra találkozhat az osztálytársaival, barátaival. Csakhogy a csütörtök nem jön el…

Rékának és Dávidnak kell kinyomoznia, miért állt meg az idő, ki állította meg, és hogyan indítható újra. Ahogy megszokhattátok, mint minden ifjúsági regényemben, itt is van nyomozás, krimiszál, sok titok és fordulat.

Ráadásul Rékának és Dávidnak nemcsak nyomozniuk kell, hanem szembenézni a saját „szörnyeikkel”, félelmeikkel: Dávidnak a korábbi kudarcaival, Rékának pedig az emlékeivel, amikben az osztálytársai magára hagyták, kinevették.

Az Örökszerda azért is karantén-regény, mert rendhagyó módon született: tavasszal, amikor nem találkozhattunk egymással, és mind otthon ültünk, TI, olvasók szavazhattatok hétről hétre, hogyan alakuljon a cselekmény. Nyáron és ősszel pedig kibővítettem a történetet néhány plusz jelenettel és a legvégén még egy csavarral és befejezéssel, hogy azoknak is izgalmas legyen olvasni, akik tavaly tavasszal részt vettek a regény írásában.

A könyvet megvásárolhatjátok a könyvesboltokban, és megrendelhetitek a Pagony oldalán itt: https://www.pagony.hu/termekek/orokszerda, valamint a Bookline, Libri és Líra webboltjában is.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.