Megjelent az új regényem

Tudom, hogy most sok az elszomorító, rémisztő hír. Az új könyvem ötlete is nehéz időszakban született, amikor épp a koronavírusból lábadoztam tavaly. Ezért arra vágytam, hogy a történetbe minél több melegséget, vigaszt és szeretet csempésszek, amire mindig szükségünk van, mostanában különösen.

A Platánsor rejtélye nyáron játszódik, és igyekeztem sok napsütést, virágillatot, álmodozást, kalandot átadni benne. A könyv főhőse Kitti, aki kamaszként elégedetlen a külsejével, folyton fél, hogy ciki helyzetbe kerül, és magányos, mert a szerettei mind messzire utaztak… Így a történetben Kittivel együtt szembe kell néznünk a magánnyal és néhány hibánkkal is. Viszont találkozunk régi és új barátokkal, akik segítenek elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.

A történet valós magyar helyszínen játszódik: Budapest kertvárosi részén, Mátyásföldön. Nagyon szeretem ezt a környéket, nemcsak azért, mert gyönyörű régi villák és kiskastélyok között sétálhatunk, hanem azért is, mert izgalmas történetek bújnak meg a százéves fák alatt és a díszes falak mögött. Ide kalauzolom el az olvasóimat is, és egy kicsit megidézem a múltat. Megmutatok gyönyörű házakat, és a szereplőkkel együtt részt veszünk dédanyáink-dédapáink nyári programjain.

Aki ismeri a regényeimet, tudja, hogy a nyomozás sem hiányozhat belőlük. Most is egy rejtélyes bűntény veszélyezteti a régi házak sorsát. Kitti és a barátai elkezdik felderíteni az esetet, sorra veszik a gyanúsítottakat, és velük együtt mi is találgathatunk, ki a tettes. Végül pedig nemcsak a bűnözőket leplezzük le, de azt is megtudjuk, milyennek látnak minket mások, és kiknek a szemében vagyunk igazi kincsek.

A Platánsor rejtélyének főszereplőit már több olvasóm is jól ismeri a Cseresznyeliget titkából. Most ők térnek vissza egy újabb kalanddal. Kittihez csatlakoznak régi barátai: Bianka és Barnabás, és Enikővel is sokat levelezik. Nem hiányozhat Piroska néni és Ákos bácsi sem, akik a személyes kedvenceim, de új ismerősöket és barátok is feltűnnek a lapokon.

A könyvet megvehetitek a Pagony, a Líra és a Libri könyvesboltokban, vagy megrendelhetitek a Bookline, Libri, Líra és Pagony webboltjaiban. Itt találjátok: https://www.pagony.hu/termekek/a-platansor-rejtelye

 

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.