„Mindenki vágyik az elfogadásra” – ajánló a Kultúrnasi oldalán

„Mindenki vágyik az elfogadásra, a visszacsatolásra, a közösségi létre. Az eminens, a tehetséges, a stréber, a jó képességű gyerekek csak úgy, mint mindenki más, még a pedagógusok is” – írja legújabb regényemről Bihari Réka a Kultúrnasi oldalán.

Idén elsőként a Kultúrnasi ajánlóját hoztam el nektek A gondolatolvasó című regényemről. Bihari Réka részletesen, izgalmasan mesél nemcsak a történetről, a szereplőkről, hanem arról is, milyen érzéseket, gondolatokat ébreszthet bennünk az iskolai környezetben játszódó krimi:

„A gyerekek helyesen döntenek felvállalva a tetteik következményeit is. A nyomozás során fény derül a Gondolatolvasó kilétére is, ami egyet jelen a kíváncsiság szülte rejtély napvilágra kerülésével.

A szerző a titkok leleplezése után sem hagyja útravaló nélkül sem a főhőseit, sem az olvasóit. Történetvezetésével rávilágít fontos értékekre, erényekre. Felhívja a figyelmet arra, hogy mindig van kihez fordulni, csak merni kell kérdezni és bármikor lehet segítséget is kérni. Megtapasztaljuk, hogy mindig van, akihez kapcsolódni lehet és van, aki kapcsolódik. A kapcsolódáshoz meg kell találni a közös érdeklődési területet és értékrendet. Tamásék ezt szerencsésen megtalálják és csapattá kovácsolódnak össze, kiélvezve annak minden előnyét.”

Olvassátok szeretettel: ITT

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.